Tomatensoep met mozzarella
              
                																												                                                                                              
            
            
                
                                   Lunch
              
              
                            
                
                1 portie(s)
              
              
                            
                
                25 min
              
              
             
           
              Ingrediënten
| 125 ml | Compleat® Paediatric | 
| 30 g | Fijn volkorenbrood | 
| 120 ml | Tomatenpuree | 
| 10 g | Olijfolie (extra vierge) | 
| 3 g | Ui | 
| 30 g | Mozzarella | 
| 20 g | Vloeibare (kook) room | 
| 5 | Basilicumblaadjes | 
| - | Zout naar smaak | 
Bereiding
- Doe de 125 ml Compleat® Paediatric in een kom en voeg het in blokjes gesneden brood toe. Laat dit 5 minuten weken.
- Snijd de ui en doe deze in een pan met de olie. Zet het vuur aan en laat alles op smaak komen, voeg de tomatenpuree, stukjes mozzarella, basilicum, een snufje zout toe en breng het aan de kook.
- Haal na 15 minuten de pan van het vuur en laat iets afkoelen. Voeg het mengsel van Compleat® Paediatric toe en blender alles fijn.
Compleat® Product
Voedingswaardetabel
| Portie(s) | 1 | 
|---|---|
| Energie (kcal) | 453 | 
| Eiwitten (g) | 15 | 
| Vetten (g) | 27 | 
| Koolhydraten (g) | 37 | 
| Vezel (g) | 1,2 | 
De voedingswaarden zijn bij benadering en variëren afhankelijk van de toegevoegde ingrediënten en de gebruikte hoeveelheden.
Raadpleeg uw arts of diëtist om te bepalen of het blended recept en de ingrediënten geschikt zijn en kunnen worden verdragen. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie.
 
							 
             
             
             
             
             
             
             
            